Диктофони

Добір за параметрами
Всього 86
Ціна
Від
до

Матеріал

Тип харчування

Особливості

Додаткові функції
















Підтримка карток пам'яті



додаткові характеристики






















Країна реєстрації бренду




Країна-виробник товару

Комплект поставки





















Управління PTZ


Підтримка мобільних пристроїв



Робоча температура, °С

Гарантійний термін, міс.


Теги































Стан товару

Можливості













Тривалість запису



























Тип диктофону



















Максимальний обсяг картки пам'яті


Канали запису у реальному часі



Аудіовиходи

Відеовходи, BNC



Канали запису аудіо

Lan (RJ-45)

Підтримуваний HDD

Охоронні входи



Фільтри
Показати ще 26 товарів

диктофоны фото

Чого тільки варті міні диктофони, які за розмірами не перевищують запальничку і використовуються в охоронній сфері діяльності! І якщо по корпусу і дизайну вибрати нескладно, то з якістю запису і наявністю функцій, про які ви, можливо, і не підозрювали? Перш за все, слід купити цифровий диктофон, виходячи з цілей його використання. Професійні вузькоспеціалізовані пристрої потрібні далеко не кожному, тим більше, що і ціна на них буде вище, а скористатися багатьма опціями приводу не буде. Зверніть увагу на декілька параметрів.

Якість запису і формати

Цифровий диктофон проводить запис в декількох форматах:

MP3 - один з найпоширеніших в силу обсягу займаної пам'яті і якості звукозапису. Більш того, записаний фрагмент розшифрують і він буде відтворюватися на будь-якому плеєрі. Є фахівці, які заявляють, що MP3 не передає повну якість звучання. Але людський слух зазвичай не визначає цю різницю.

WMA - в цьому випадку якість запису краще, ніж в попередньому, але це значно впливає на займане місце пам'яті. Хоча користувачі кардинальної різниці між цими форматами не помічають.

DSS - найбільш сучасний формат, демонструє високий рівень стиснення. Він відмінно передає запис голосу і найкраще підходить для інтерв'ювання. Але це обумовлює і те, що далеко не кожен плеєр відтворює звукозапис цього формату.

Крім різних форматів, запис аудіо здійснюється і з різним бітрейтом - він встановлюється в настройках купленого пристрою. Так, при 256 кбіт / с ви отримаєте відмінно високоякісний запис, 128 кбіт / с дозволить фіксувати лекції в аудиторії, а при 8 кбіт / с - відтворення буде посилюватися перешкодами і наявністю шуму. Цей показник також впливає на розмір отриманого файлу. Тут же слід згадати про моно і стерео режими. Для більшості ситуацій моно режиму досить. Крім прес-конференцій, в яких бере участь велика кількість людей - в цьому випадку стерео режим дозволить розчути кожен голос окремо.

пам'ять

Міні диктофон із вбудованою пам'яттю (від 2 до 8 Гб) не допускає збільшення її обсягу в міру використання. Коли доступний ресурс пам'яті буде заповнений, доведеться видаляти файли або переносити їх на диск.

Модель зі слотом для флеш-карт дозволяє в будь-який момент замінити заповнену карту.

Комбінований диктофон із вбудованою пам'яттю і відсіком для карти - зручне рішення. Так, на перших парах вистачить вбудованої пам'яті, а коли цього буде мало - її можна буде в будь-який момент доповнити.

тривалість роботи

Цифровой диктофон фото

Батарейки та акумулятори типу АА - якщо елементи живлення розрядяться, їх завжди можна замінити на нові;

Акумулятори власного формату - доведеться тільки стежити за станом їх заряду;

Харчування від мережі - пристрій працює безпосередньо від мережі, а є варіант, коли таким чином одночасно виконується зарядка вбудованого акумулятора.

мікрофон

Всі моделі мають вбудований конденсаторний мікрофон, тому вибір слід робити, орієнтуючись на його чутливість. Чим вона вища, тим далі можна перебувати від джерела звуку. Виходить, що з вбудованим мікрофоном можливо не отримати потрібний результат. Оскільки чим вище чутливість, тим потужніше буде сигнал, уловлює мікрофон. Для якісного далекого записи рекомендують купувати окремий мікрофон. Є диктофони з активацією голосом.

Підключення до ПК - найпростіший спосіб транспортування, прослуховування, редагування і систематизації файлів на комп'ютері. Можна недорого зустріти диктофон в міні форматі, підключається безпосередньо до роз'єму вигляді флешки. Моделі з каталогу «Я в шоці» підключаються за допомогою перехідника, стандартного роз'єму.

Viber068-837-75-50
Telegram0-800-330-730
Категорії